GBG - Lucas Srbija

GBG - Lucas Beograd je sastavni deo G.B.Georgakopoulos Grupe i u svojoj prvoj godini poslovanja u Srbiji postao je jedan od vodećih uvoznika, distributera i izvoznika karoserijskih delova i svetlosne opreme za putnička i laka dostavna vozila. Poslovni i skladišni prostor preduzeća nalazi se u Beogradu, naselje Kijevo i prostire se na ukupnoj površini od preko 3400 m2 a očekujemo skoro proširenje za dodatnih 3500 m2 tako da ćemo moći, na zadovoljstvo svih naših poslovnih partnera, odgovoriti na sve njihove zahteve po pitanju asortimana i količina robe.

G.B. Georgakopoulos S.A.

GBG Grčka

Atina

G.B. Georgakopoulos S.A. je najveći uvoznik i distributer karoserijskih delova i svetlosne opreme u Grčkoj uključujući izvoz na Kipar i države Balkana. Sedište naše kompanije se nalazi u Atini, naselje Koropi, sa poslovnim i skladišnim prostorom površine od preko 15000 m2. Pored toga imamo i razvijenu mrežu trgovaca u svakom grčkom gradu, provinciji ili ostrvu.

G.B. Georgakopoulos S.A.

Solun

G.B. Georgakopoulos S.A. u Solunu je predstavništvo namenjeno za snabdevanje severne Grčke i izvoz u zemlje Balkana. Ovaj poslovni i skladišni prostor je ukupne veličine preko 5000 m2.

G.B.Georgakopoulos

Naša prodajna mreža :GBG Lucas Auto delovi